Levering

Indien u op werkdagen voor 12u besteld, wordt uw bestelling, indien op voorraad, de volgende werkdag geleverd. De door Wide Wellies opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding.
 

Retourzendingen


Alle artikelen kunt u binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst zondermeer retourneren. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de artikelen in ongeschonden staat bij Wide Wellies worden afgeleverd. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen. 

U bent verplicht te controleren of de bij u thuis bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is dan kunt u dit binnen zeven (7) dagen melden per e-mail aan Wide Wellies onder vermelding van het ordernummer in het onderwerp van uw e-mail, en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. Wide Wellies zal het artikel vervangen.

4.3 Indien u iets terug stuurt, volgt u dan de volgende stappen:

  1. Stop de factuur terug in de doos. Indien u meer artikelen heeft besteld, heeft u tevens een kopiefactuur ontvangen. Omcirkel op deze kopiefactuur de producten die u retourneert en stop deze kopiefactuur in de doos.
  2. Doe de doos in de verzenddoos en plak deze goed dicht.
  3. Plak het retourlabel over het adreslabel.
  4. Geef het pakket af bij een Kiala punt, zie www.kiala.nl / www.kiala.be.
  5. Stuur ons een e-mail via beau@widewellies.com waarin u uw retourzending meldt.
  6. Bewaar het afgiftebewijs tot u van ons een e-mail heeft ontvangen dat wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben. Indien u het bewijs niet kan overhandigen, is de zending voor uw eigen risico. 


Het is tevens mogelijk het pakket via het postkantoor gefrankeerd te retourneren aan:

Wide Wellies
Sprangseweg 15
5144 NV Waalwijk